De Terp heeft weer gesproken

De tweede uitzending van ‘Terp Talks’ is een feit! Op woensdagavond 26 januari vertelden, onder leiding van host Monique Ooms, de drie architecten en de gemeente Hollands Kroon meer over over het definitief ontwerp. Ook de verschillende projectleiders vanuit de scholen en SSWW waren aanwezig om een toelichting te geven over alle plannen.  Deze editie is helaas opgenomen zonder publiek. Vragen konden echter wel gesteld worden en dit werd dan ook volop gedaan. 

De terp gaat weer spreken

Het is hoog tijd om de terp weer te laten spreken! Op woensdag 23 november aanstaande vindt daarom de vierde editie van de rondetafelgesprekken over Campus de Terp plaats. Aan tafel hoogleraar Vitaliteit David van Bodegom, voorzitter van SSWW Maaike Esselink , leefstijlcoach Mirjam Bus en Remy Kluvers van Team Sportservice die onder leiding van Monique Ooms in gesprek gaan over vitaliteit, het thema van deze uitzending en een belangrijk onderwerp voor alle leeftijden. De projectleiders en initiatiefnemers van de campus zijn uiteraard ook aanwezig om de nodige vragen te beantwoorden. Er is ruimte voor informatie, een goed gesprek, vragen en vooral voor interactie.

Mediateam zet eerste stappen

Wat weten de bewoners van Wieringerwerf en omgeving al over Campus de Terp? Na de zomervakantie gaat ons mediateam in volle vaart aan de slag. Diogo, Levi, Olivier, Tess en Yana gaan verslag doen van alle ontwikkelingen rondom Campus de Terp. Wij presenteren hier alvast een voorproefje van hun eerste vlog in de maak. Na de zomervakantie volgt er meer. Let op: u kunt ze ook op straat tegenkomen ‘-).

Herinneringen van de badjuf

Vorige week zijn de werkmannen gestart met het slopen van het buitenbad van wat ooit bekend stond als Zwembad de Terp. Veel mooie en ontroerende herinneringen kwamen boven. Ook bij oud-badjuf Tity…

It’s a wrap!

De vierde uitzending van ‘Terp Talks’ is een feit. Op woensdagavond 23 november hadden hoogleraar David van Bodegom, Maaike Esselink (Stichting Sport en Welzijn Wieringermeer), lifestylecoach Mirjam Bus (project Voel je goed) en Remy Kluvers (Team Sportservice Noordkop), onder leiding van Monique Ooms (She Knows How) in een boeiend gesprek over vitaliteit. De techniek was in handen van DSL Geluids- & Lichtverhuur.

Ontwerpbestemmingsplan Campus de Terp ter inzage 

Voor een aantal gebieden in Wieringerwerf ligt er vanaf 27 juli 2021 een bestemmingsplan ter inzage. Zo ook voor Campus de Terp. Inwoners kunnen de ontwerpplannen inzien en een reactie erop geven. Een zienswijze wordt deze reactie ook wel genoemd…

Het mediateam vlogt door

Om het vlogteam nog meer inspiratie te geven voor het creëren van filmpjes, kregen zij op 18 maart een vlogcursus van vlogger Mick, die bekend is van zijn Youtubefilmpjes. Een super inspirerend en vooral erg leuke sessie was het!

Campus de Terp in beeld

Wethouder Mary van Gent van de Gemeente Hollands Kroon onthulde samen met initiatiefnemers Maaike Esselink van Stichting Sport en Welzijn Wieringermeer, Inge van der Kooij – Heijerman van Don Bosco School Wieringerwerf namens Stichting Sarkon, Stichting Surplus en Stichting Kopwerk en Alice Hart van RSG Wiringherlant vandaag het projectbord als kick-off van de bouwfase.

De Terp Talks

Maandag 6 september start de allereerste Terp Talks. Een serie bijeenkomsten over de bouw, de realisatie, de ideeën en ontwikkelingen rondom Campus de Terp. Alle inwoners en belanghebbenden van Wieringerwerf en omgeving zijn meer dan welkom…