Zoek
Sluit dit zoekvak.

Wie zijn de partijen in

Campus de Terp

In de ontwikkeling en totstandkoming van Campus de Terp werken de gemeente Hollands Kroon, Stichting Sport en Welzijn Wieringermeer (SSWW), basisonderwijsorganisaties Sarkon, Kopwerk en Surplus en Stichting SOVON voor voortgezet onderwijs nauw met elkaar samen.

Op 4 november 2020 ondertekenden de bestuurders van deze organisaties de samenwerkingsovereenkomst (SOK) waarin zij afspraken hebben gemaakt voor de ontwikkeling van Campus de Terp. Naast de vele professionals, speelt een grote groep enthousiaste en betrokken vrijwilligers een onmisbare rol in de verwezenlijking van de Campus.

DE INITIATIEFNEMERS

Campus de Terp is een samenwerking van de gemeente Hollands Kroon, Stichting Sport en Welzijn Wieringermeer (SSWW), basisonderwijsorganisaties Sarkon, Kopwerk en Surplus en Stichting SOVON voor voortgezet onderwijs.

gemeente Hollands Kroon
Stichting Sport en Welzijn Wieringermeer
Sarkon
Kopwerk
Surplus
Stichting SOVON

Onderwijs en opvang

Op Campus de Terp wordt opvang en onderwijs georganiseerd. Kappio verzorgt de kinderopvang, het basisonderwijs wordt verzorgd door basisscholen Het Baken, RKBS Don Bosco en De Triangel en het voortgezet onderwijs door rsg Wiringherlant.

don bosco
de triangel
het baken
wiringherlant
Ga naar de inhoud