Niet meer spannend, maar juist leuk

Niet alleen de nieuwbouw hoort bij Campus de Terp. We zouden het bijna vergeten. Het bestaande rsg Wiringherlant is namelijk net zo goed onderdeel van het project. En hoe. De lijnen zijn kort, de samenwerkingen nauw. De middelbare school is een belangrijke schakel.

Campus de Terp is van iedereen

De opening van Campus de Terp komt dichterbij, stap voor stap, steen voor steen. Hoe kan jouw organisatie, instelling, initiatief of bedrijf aanhaken bij dit unieke initiatief? Welke mogelijkheden voor samenwerking zie jij? Wat heb je te brengen? Welke kansen zie jij? Op zoek naar de antwoorden op deze vragen vond er donderdag 6 juni een speeddatesessie plaats bij @Cultuurschuur in Wieringerwerf. Een geanimeerde middag die leidde tot mooie gesprekken, concrete afspraken en vervolgafspraken die de komende tijd worden uitgewerkt. Zo wordt Campus de Terp steeds meer van iedereen van 0 tot 100 in de Wieringermeer.

Kindcentrum De Terp opgeleverd

Op dinsdag 7 mei 2024 zetten de drie schoolbesturen, Kopwerk, Surplus en Sarkon, en het bestuur van kinderopvangorganisatie Kappio met veel enthousiasme hun handtekening voor de oplevering van Kindcentrum de Terp. Nadat in maart 2023 de eerste heipalen de grond in gingen, is het gebouw nu klaar. Aannemers Klaver Giant Groep en De Geus bouw droegen met gepaste trots de sleutels over.

Speeddaten met Campus de Terp

De opening van Campus de Terp komt dichterbij. Op welke manier zou jouw organisatie, instelling, initiatief of bedrijf kunnen aanhaken bij dit unieke initiatief? Welke mogelijkheden voor samenwerking zie jij? Wat heb je te brengen? Welke kansen zie jij? Om dat in beeld te brengen en hierover concrete afspraken te maken, organiseren we op 6 juni 2024 van 16.00 tot 18.00 uur een speeddatesessie in de Cultuurschuur in Wieringerwerf.

Een volle zaal vol met vragen

Campus de Terp krijgt vorm. Stap voor stap, steen voor steen. De bouw van het kindcentrum en het sportcomplex liggen op schema. Na de zomervakantie vindt de officiële opening plaats.

Ruim 150 nieuwsgierige inwoners van Wieringerwerf verzamelden zich op woensdag 3 april in de aula van rsg Wiringherlant om te horen wat Campus de Terp allemaal te bieden heeft. Er werd gedeeld wat de komst van de Campus betekent voor het onderwijs, (sport)verengingen en het bedrijfsleven. En uiteraard ook wat Campus de Terp de inwoners brengt.

Collega’s ontmoeten collega’s

Afgelopen week kwamen alle toekomstige collega’s van Kindcentrum de Terp samen voor een studiedag. Namens de medewerkers van Het Baken, De Triangel en Don Bosco, waren ook alle pedagogisch medewerkers van de groepen van Kappio aanwezig om samen stappen te zetten.

Nog een laatste kijkje op de scholen…

Op zaterdag 13 juli 2024 openen de basisscholen Don Bosco, Traingel en Het Baken hun deuren. Iedereen die geïnteresseerd is, kan nog één keertje een kijkje komen nemen in de huidige schoolgebouwen voor de grote verhuizing naar Kindcentrum De Terp.

Van 10.00 tot 14.00 uur kan iedereen binnenlopen.
Wees welkom. Heel graag tot dan!

Onthulling logo Kindcentrum de Terp

Het nieuwe kindcentrum is al goed zichtbaar vanaf de weg. Wat nog ontbreekt is het logo waardoor iedereen kan zien dat het hier om Kindcentrum de Terp gaat. Daar kwam op donderdag 7 maart al een beetje verandering in. Voor de kinderen op basisscholen Triangel, Don Bosco en het Baken startte de ochtend met een […]

3 april informatiebijeenkomst – MIS HET NIET

Ben je nieuwsgierig naar wat Campus de Terp allemaal te bieden heeft? Ben je benieuwd wat de komst van de Campus betekent voor het onderwijs, (sport)verengingen en het bedrijfsleven? Wil je weten van Campus de Terp jou brengt? Kom dan op woensdag 3 april aanstaande naar de informatiebijeenkomst en laat je bijpraten.

Samenwerken met de natuur

Campus de Terp is niet alleen een verzameling van gebouwen, integendeel. Het campusterrein krijgt juist een groene uitstraling. De grote lijnen voor de inrichting van de buitenruimte zijn al bekend. Hoe kunnen we hier, als bewoners en gebruikers van de campus, nog meer betekenis aan geven?