11/9/2024

EIGEN GLOSSY VOOR DE TERPPRETWEEK!

Vanaf 20 tot en met zaterdag 28 september kan iedereen meedoen met super veel verschillende activiteiten. Alle informatie over de TerpPretweek is te vinden in de glossy die speciaal gemaakt is en huis-aan-huis is verspreid.

EIGEN GLOSSY VOOR DE TERPPRETWEEK!

Voorafgaand aan de officiële opening van Campus de Terp, op vrijdag 27 september en de open dag op zaterdag 28 september aanstaande vindt de eerste TerpPretweek in de geschiedenis van Campus de Terp plaats. Vanaf 20 tot en met zaterdag 28 september kan iedereen meedoen super veel verschillende activiteiten. Alle informatie over de TerpPretweek is te vinden in de glossy die speciaal gemaakt is en huis-aan-huis is verspreid.

Tijdens deze eerste editie van de TerpPret­week zorgen onder andere de scholen, kinderopvang, verenigingen en natuurlijk SSWW voor een weekvol spetterende activiteiten voor jong en oud. Om je op weg te helpen in dit ma­gazine zijn de activiteiten genummerd. De nummers vind je weer terug op de platte­grond achterin. Daar vind je ook een stempelkaart waarmee er prijzen te winnen zijn.

Houd daarnaast de socials van Campus de Terp in de gaten, daarop staan in de hele maand september de laatste updates, nieuwtjes over de #terppretweek.

Veel leesplezier en heel graag tot de laatste week van september op Campus de Terp!

Lees ook deze nieuws berichten

Recent nieuws

NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Bedankt voor je inschrijving!
Oops! Something went wrong while submitting the form.