Het is hoog tijd om de terp weer te laten spreken! Op woensdag 23 november aanstaande vindt daarom de vierde editie van de rondetafelgesprekken over Campus de Terp plaats.

Aan tafel hoogleraar Vitaliteit David van Bodegom, voorzitter van SSWW Maaike Esselink , leefstijlcoach Mirjam Bus en Remy Kluvers van Team Sportservice die onder leiding van Monique Ooms in gesprek gaan over vitaliteit, het thema van deze uitzending en een belangrijk onderwerp voor alle leeftijden. De projectleiders en initiatiefnemers van de campus zijn uiteraard ook aanwezig om de nodige vragen te beantwoorden. Er is ruimte voor informatie, een goed gesprek, vragen en vooral voor interactie.

Alle inwoners en belanghebbenden van Wieringerwerf en omgeving zijn meer dan welkom om de uitzending live bij te wonen in de Cultuurschuur. Aanmelden kan via de contactpagina onder vermelding van ‘Terp Talks’. De uitzending is tevens live te volgen via een livestream. De link ontvangen? Nu al vragen aan de aanwezigen? Laat dit ons ook weten via de contactpagina onder vermelding van ‘Terp Talks’ plus je vraag of verzoek.

De start is om 19.30 uur in de Cultuurschuur in Wieringerwerf. De uitzending zal ongeveer tot 21.00 uur duren.Meer informatie? Stuur dan een mail naar info@campusdeterp.nl