Zo vlak voor de zomer is het hoog tijd om de terp weer te laten spreken. Op woensdag 15 juni aanstaande vindt de derde editie van de rondetafelgesprekken over Campus de Terp plaats Deze keer gaat de Terp Talks over het onderwijs op de terp. Diverse betrokkenen vertellen alles over hoe de samenwerking tussen de verschillende scholen wordt vormgegeven in de praktijk.

Aan tafel onder andere vertegenwoordigers van de vier scholen, maar ook een aantal ouders schuiven aan om hun verwachtingen toe te lichten. De projectleiders en initiatiefnemers van de campus zijn uiteraard aanwezig om de nodige vragen te beantwoorden. Er is ruimte voor informatie, een goed gesprek, vragen en vooral voor interactie.

Alle inwoners en belanghebbenden van Wieringerwerf en omgeving zijn meer dan welkom om de uitzending live bij te wonen in de Cultuurschuur. Aanmelden kan via de contactpagina onder vermelding van ‘Terp Talks’.

De uitzending is tevens live te volgen via een livestream. De link ontvangen? Nu al vragen aan de aanwezigen?
Laat dit ons ook weten via de contactpagina onder vermelding van ‘Terp Talks’ plus je vraag of verzoek.

De start is om 19.30 uur in de Cultuurschuur in Wieringerwerf. De uitzending zal ongeveer tot 21.00 uur duren.Meer informatie? Stuur dan een mail naar info@campusdeterp.nl