Leerlingen 3 mavo van rsg Wiringherlant hebben, onder leiding van graffiti artist Peter Meijn, de voormalige ambulancepost aan de Dokter Tamsmalaan in Wieringerwerf een Campus de Terp-uitstraling te geven. Dat deden zij met een graffiti tekening die zij zelf hebben ontworpen.

De oude ambulancepost is overgedragen aan de Stichting Sport en Welzijn Wieringermeer, die deze locatie als haar hoofdkantoor gebruikt. In de periode van de bouw en ontwikkeling dient het gebouw tevens als uitvalsbasis voor Campus de Terp. Het pand was weinig herkenbaar en de link met Campus de Terp was niet direct duidelijk. Daarom hebben de initiatiefnemers van de Campus aan de leerlingen van rsg Wiringherlant gevraagd om een ontwerp te maken voor een graffiti tekening die iets vertelt over Campus de Terp. Onder leiding van graffiti artist Peter Meijn kwamen zij tot levendige ontwerpen, die Meijn tot één geheel heeft gesmeed.

Het resultaat is een kleurrijk geheel, dat de uitvalsbasis van Campus de Terp direct herkenbaar maakt. Daar ga je niet meer aan voorbij zonder nog een keertje om te kijken. En de leerlingen weten intussen het nodige over Campus de Terp. Bovendien hebben ze een leuke tijd gehad onder leiding van Peter Meijn. “Het was echt tof om te doen.”