Op maandag 6 september vond de eerste Terp Talks plaats. Een informatiebijeenkomst over Campus de Terp vanuit de Cultuurschuur te Wieringerwerf, live online te volgen. De initiatiefnemers vertelden over het hoe en waarom van de campus, wat hun verwachtingen zijn hoe zij deze willen realiseren.

Ruimte voor vragen was er ook. In de theaterzaal van de Cultuurschuur had zich een groep belangstellenden verzameld en sommigen maakten van de gelegenheid gebruik om hun vragen te stellen aan de initiatiefnemers. Omdat er een livestream van de bijeenkomst werd gemaakt, konden ook de Wieringermeerders die thuis zaten te kijken, hun vragen stellen.

Heeft u deze eerste aflevering van de Terp Talks gemist en bent u benieuwd naar de inhoud? Via deze link kunt u terugkijken: https://www.youtube.com/watch?v=ATqR7lnWCkA.

Alvast voor in de agenda
De volgende Terp Talks vindt plaats op woensdagavond 26 januari 2022. Dan staat het definitief ontwerp van Campus de Terp centraal en zitten de gemeente Hollands Kroon en de ontwerpers van de campus aan tafel. Houd de website en sociale media (Facebook, Instagram en LinkedIn) van Campus de Terp in de gaten voor meer informatie.