Begin mei heeft Ronald Muntjewerf van gemeente Hollands Kroon de sleutel van de voormalige ambulancepost in Wieringerwerf officieel overgedragen aan Maaike Esselink, voorzitter van Stichting Sport en Welzijn Wieringermeer (SSWW). Het gebouw is omgedoopt tot Projectbureau Campus de Terp. Het bureau wordt dé plek waar omwonenden en andere geïnteresseerden terecht kunnen met al hun vragen. Zodra de coronamaatregelen dat toelaten, zullen er vaste openingstijden zijn.

Elkaar ontmoeten
Het kantoor zal worden gebruikt door de diverse partijen in Campus de Terp, te weten SSWW, basisscholen Het Baken, Don Bosco en De Triangel, en rsg Wiringherlant.

Zodra de coronaregels worden versoepeld, zal het kantoor de plek zijn waar onder andere het bestuur van SSWW, de adviesraad en diverse expertteams elkaar zullen ontmoeten voor overleg. Verder zal het projectbureau te zijner tijd op vaste momenten worden opengesteld voor informatievoorziening aan omwonenden en andere belangstellenden.

Binnenkort wordt de gevel van het projectbureau voorzien van de nieuwe naam en zullen er uitnodigende activiteiten rondom het gebouw worden georganiseerd.

(Foto: Ronald Muntjewerf van Hollands Kroon overhandigt de sleutel aan SSWW-voorzitter Maaike Esselink.)