Save the date: 6 juni 2024

De opening van Campus de Terp komt dichterbij. Op welke manier zou jouw organisatie, instelling, initiatief of bedrijf kunnen aanhaken bij dit unieke initiatief? Welke mogelijkheden voor samenwerking zie jij? Wat heb je te brengen? Welke kansen zie jij? Om dat in beeld te brengen en hierover concrete afspraken te maken, organiseren we op 6 juni 2024 van 16.00 tot 18.00 uur een speeddatesessie in de Cultuurschuur in Wieringerwerf.

Was je in de afgelopen jaren aanwezig bij de stakeholdersbijeenkomsten die we organiseerden bij rsg Wiringherlant? Dan ontvangt je sowieso een uitnodiging. Ben je daar niet bij geweest en wil je nu wel graag aanhaken? Stuur dan een mail naar info@campusdeterp.nl met als onderwerp: speeddating op 6 juni 2024.

 

Waarom?
Na de oplevering van het kindcentrum en het sportcomplex, die voor de zomervakantie plaatsvinden, vieren we in september de officiële opening. Voordat het echter zover is, willen we de mogelijkheden voor samenwerking tussen partijen in de Wieringermeer en omgeving concreter maken. Welke kansen en potenties zie jij? Hoe denk jij dat we elkaar kunnen versterken? En hoe vertalen we dit vervolgens naar een concreet aanbod voor de gebruikers en bezoekers van Campus de Terp? Op deze vragen gaan we antwoorden geven.

Hoe? We gaan speeddaten. Daarbij werken we met vier thema’s:
· Verhuur
· Samenwerking bedrijven, zorg en onderwijs
· Arrangementen: sporten voor bedrijven, opvang en onderwijs
· Werk en stage

In verschillende rondes kun je aanschuiven bij de thema’s die voor jou interessant zijn. Aan de speeddatetafels ga je in gesprek met vertegenwoordigers van het voorgezet onderwijs, het basisonderwijs, de kinderopvang en Stichting Sport en Welzijn Wieringermeer (SSWW).

Het doel?
De speeddates bieden een kans om kennis te maken met de organisaties die actief zijn op Campus de Terp: SSWW, Kindcentrum de Terp en rsg Wiringherlant. Je kunt er daarnaast jouw plannen, ideeën en aanbod op tafel leggen en onderzoeken wat de mogelijkheden zijn voor samenwerking. Bovendien kun je wederzijds de verwachtingen uitspreken en als er een goede match is, een vervolgafspraak maken.

Op deze manier bouwen we samen aan de verdere ontwikkeling van Campus de Terp. Stap voor stap.
Bouw je mee? We zien je aanmelding met belangstelling tegemoet en kijken uit naar je komst!