Inloopavond programma Herstructurering Wieringerwerf

De gemeente Hollands Kroon nodigt iedereen uit voor een inloopavond. Je bent op dinsdag 17 oktober tussen 17.00 – 20.00 uur van harte welkom in de Cultuurschuur aan het Loggersplein in Wieringerwerf. De gemeente laat graag de stand van zaken zien in de theaterzaal.

#dagvandebouw

Nieuwsgierig naar de vorderingen van de bouw? Kom dan langs en zie met eigen ogen hoe het nieuwe sportgebouw op Campus de Terp tot stand komt. Op zaterdag 17 juni vindt de Dag van de Bouw plaats. Dé kans om eens een kijkje op de bouwplaats te nemen. De Jong Ursem, bouwer van het sportgebouw, nodig […]

Terp Talks – het verhaal van de bouwers

Op woensdag 21 juni aanstaande vindt de vijfde – en voorlopig laatste – editie plaats van de Terp Talks. Deze keer staat de uitzending in het teken van de bouw en de bouwers.

Eerste heipalen kindcentrum de grond in

Stap voor stap worden de papieren plannen werkelijkheid. Inmiddels wordt er namelijk hard gewerkt op het Campus de Terp terrein. Op maandag 6 maart gaan de eerste heipalen voor het kindcentrum de grond in. Met een boor, in plaats van met een stampende heimachine, worden de in totaal 134 heipalen geplaatst. In Kindcentrum De Terp […]

De Terp Talks: nieuwe editie op 26 januari

Woensdag 26 januari 2022  is het tijd voor de tweede Terp Talks. Een serie bijeenkomsten over de bouw, de realisatie, de ideeën en ontwikkelingen rondom Campus de Terp.
Deze keer zitten aan tafel de gemeente Hollands Kroon en de architecten van Campus de Terp om te praten over het definitief ontwerp. Ook de projectleiders en de initiatiefnemers zijn aanwezig.