WAAR KOMT

Campus de Terp

De Campus wordt gebouwd aan de Terpweg in Wieringerwerf. Het overwegend groene terrein heeft de vorm van een terp en ligt net iets verhoogd. Net als de straat, leent Campus de Terp haar naam aan dit gegeven.

Op dit moment zijn het zwembad en de sporthal er gevestigd, maar voor de realisatie van de Campus wordt het gebied opnieuw ingericht. Het groene karakter blijft hierbij behouden.

WANNEER IS

Campus de terp

Af?

De plannen voor Campus de Terp zijn al een aantal jaren in ontwikkeling. Achter de schermen zijn de betrokken partijen al langere tijd met elkaar in gesprek. Stap voor stap krijgt de campus steeds meer vorm. Als alles volgens planning verloopt, worden de accommodaties, het terrein en al zijn faciliteiten in de loop van het voorjaar van 2024 opgeleverd. De opening zal na de zomervakantie van 2024 plaatsvinden.

Ontwerpen &

Bouwen

Op dit moment verkeert de ontwikkeling van Campus de Terp in de fase van bouw & ontwikkeling. In december 2022 start de bouw van het sportcomplex. In week 6 van 2023 gaat de eerste paal de grond in van Kindcentrum de Terp.

Fase1
Idee &
Ontwerp
Fase1
Fase2
Uitwerking &
Voorbereiding
Fase2
Fase3
Bouw &
ontwikkeling
Fase3
Fase4
Realisatie &
Opening
Fase4
Naar de inhoud springen