De bouw van het Kindcentrum van Campus de Terp heeft het hoogste punt bereikt. Op maar liefst 8,5 meter! Een geweldig mooi moment om even bij stil te staan.

Op dinsdagmiddag vertelden de trotse bouwers van de Geus Bouw enthousiast over hun vak en over het vak Techniek op de plek waar we wellicht hun toekomstige collega’s gaan opleiden.

De mijlpaal vierden zij samen met de teams van de scholen (Het Baken, Don Bosco en de Triangel), kinderopvangorganisatie Kappio en betrokken personen vanuit de verschillende besturen, met friet en bier. Een mooie afsluiting voor de zomervakantie en de bouwvak!

Vlogteam
Het #vlogteam (Diogo van de Triangel, Levi van het Baken en Olivier van de Don Bosco) nam al eerder een kijkje bij het bouwterrein en interviewde de bouwers. Wil je weten hoe het ervoor staat? Kijk dan naar hun VLOG!

 

Kindcentrum de Terp
‘Samen leren’ is het uitgangspunt van Kindcentrum de Terp. Elkaars talenten en expertises optimaal benutten, daar gaat het om. Zodat er een soepele overgang van peuters naar kleuters is waarmee het onderwijs voor kinderen in de Wieringermeer versterkt wordt. Tegelijkertijd ontstaan er kansen om een doorgaande leerlijn te realiseren van groep 8 naar het voortgezet onderwijs van rsg Wiringherlant. Zo wordt het mogelijk om gezamenlijk een schoolaanbod te creëren voor kinderen van 0 tot 18 jaar.