De oude ambulancepost aan de Dokter Tamsmalaan, doet (tijdelijk) dienst als hoofdkantoor voor de Stichting Sport en Welzijn Wieringermeer en voor Campus de Terp. Dit najaar krijgt het pand een heuse ‘Campus-uitstraling’. Leerlingen van rsg Wiringherlant maakten, onder leiding van graffiti artist Peter Meijn, een ontwerp voor een graffiti tekening die zij vervolgens binnenkort zelf aanbrengen.

Tijdens de lessen beeldende vorming maakten leerlingen van 3 MAVO een ontwerp voor de voorkant en de oostgevel van het pand aan de Dokter Tamsmalaan. Daarbij lieten zij zich inspireren door het verhaal van Campus de Terp. Het ontwerp werd voorgelegd aan de gemeente Hollands Kroon die er vervolgens haar goedkeuring aan gaf.

Binnenkort gaat een groepje leerlingen, samen met de graffiti- en tattoo artist, aan de slag om de tekening aan te brengen op het gebouw. Het mediateam van Campus de Terp – dat bestaat uit leerlingen van de Don Bosco, De Triangel en Het Baken, en rsg Wiringherlant – zullen de ontwikkelingen filmen en van het project een vlog maken.

Uiteraard zijn de voortgang en de resultaten van het graffitiproject te volgen op de website en sociale mediakanalen van Campus de Terp.